(+597) 425 644 frontdesk@nggconstruction.com Dr. J.F. Nassylaan 12, Paramaribo, Suriname

Ruimte voor toptalent!

Als je werkt bij NG Global Construction ben je meer dan een “werknemer”, je bent een partner – iemand die deelt in het succes en in de behaalde resultaten. Jouw carrière begint met constructie: bouwtekeningen, offertes, werkplan en uitvoering. Wij zijn hier om je te helpen en om in jouw ontwikkeling te investeren, want ons succes hangt af van jouw succes. Wij willen je ondersteunen in het ontwikkelen van jouw vaardigheden en het verwezenlijken van jouw ambities.

Ons gezamenlijk doel is gebaseerd op de visie en missie van NGGC: het construeren van duurzame panden voor privé en commerciële doeleinden met de nieuwste innovatieve technologieën op de bouwmarkt. We streven ernaar om de producten die we bieden op de bouwmarkt steeds weer te improviseren. Daarom is het essentieel dat we elkaar altijd met respect en waardigheid behandelen.

Waarschijnlijk is onze werksfeer anders dan andere bedrijven waar je ooit gewerkt hebt. Dit doen we bewust. NGGC staat voor gelijke kansen en probeert een omgeving te creëren die innovatief, dynamisch, levendig, en vol enthousiasme is. Jouw inzet en ideeën zijn in deze tijd van dynamiek en groei cruciaal om succes te boeken en om onze doelstellingen te bereiken.